Fark etmeden diyet yapmak isteyenlere

Giriş Tarih ve Saati: 08.04.2015 | 13:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.10.2024 | 08:24

Yapay Tatlandırıcılar: Tatlandırıcılar karbonhidrat türevidir. Sorbitol, mannitol, ksilitol, maltitol, tagatoz, siklamat, aspartam, asesülfam-K, sakarin, sükraloz, neotam gibi değişik karbonhidrat içeriklerine göre besin endüstrisinde şeker yerine tatlandırmak amaçlı kullanılır. Yapay tatlandırıcıların ortak özellikleri, diş çürükleri oluşturmaları, barsakta prebiyotik etki göstermeleri, diyabet ve kilo yönetiminde olumlu etki sağlamalarıdır. Bazı tatlandırıcılar (şeker alkolleri) aşırı tüketildiğinde laksatif etkiye neden olabilir. Yapay tatlandırıcıları kullanmamanızda fayda var, kullanıyorsanız da aşırıya kaçmamaya özen gösteriniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.