Fark etmeden diyet yapmak isteyenlere

Giriş Tarih ve Saati: 08.04.2015 | 13:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.10.2024 | 12:24

Tuz tüketimi: Halk sağlığı çalışmaları ülkemizde beslenme açısından yüksek miktarda tuz tüketimi olduğunu göstermektedir. Tuz deyince aklımıza sofra tuzu yani sodyum klorür gelir. Sodyum besinlerde doğal olarak bulunan bir mineraldir. Beslenmenizde, sodyumun büyük bir kısmı yemeklere serpilen tuzdan değil, tüm besinlerden gelir. Unutmayınız ki, tuzlu besinleri tercih etmek, sonradan kazanılan bir özelliktir. Güvenli ve yeterli sodyum alımı için, yaklaşık ? tatlı kaşığı iyotlu tuz tüketimini aşmamanızı öneriyoruz. Eğer hipertansiyon probleminiz varsa potasyum klorür (KCL) içeren tuz önerebiliriz. Konserve besinler, turşu, sirke ile marine edilmiş besinler, şarküteri ürünleri daha fazla tuz içerir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.