Sofra
Bayat ekmekleri değerlendirmenin en şık ve en lezzetli yolu...

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    10 dilim tost ekmeği
    1 su bardağı toz şeker
    1 litre vişne suyu
    1 çay bardağı nişasta
    1 su bardağı vişne
Tost ekmeklerinin kenar kısımlarını kesip, alın. Daha sonra ekmeklerin her birini 4 parçaya bölün. Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar tutun. Fırından çıkarıp, bir kenara alın. Vişne suyunu toz şekerle birlikte bir tencereye alıp, kaynatın. Nişastayı az suyla açın ve kaynayan vişne suyuna ekleyin. Karıştırarak tekrar kaynatın. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine boşaltın. Soğuduktan sonra vişneyle süsleyip, servis yapın.