İlk olarak ananas sos için, ananas suyu, esmer şeker, mısır unu ve oda sıcaklığında beklemiş margarini bir tencereye aktarın. Kısık ateşte karıştırarak kaynatın. Kaynayınca yüksek ateşte koyulaştırın ve daha sonra sosu ocaktan alın.
Un, kabartma tozu ve tarçını harmanlayın. Soğuyan şurubu unlu karışıma yavaş yavaş ekleyip karıştırın. Mikserle çırpın. Ananası soyup küp doğrayın. 20-22 cm'lik yuvarlak bir kalıbı yağlı kağıt ile kaplayın. Ananas parçalarını yağlı kağıdın üzerine dizin. Üzerine ananas sostan 4 yemek kaşığı gezdirin ve hamuru yayın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Ilıkken dilimleyin. Ananas sosu kekin üzerine döküp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.