Armutları dilimleyip, toz şeker ile birlikte pişirin ve kenara alın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Tereyağını ilave edip, karıştırın. Ayrı bir yerde yumurta ve pudra şekerini koyu bir kıvam alana dek iyice çırpın. Üzerine kek unu eleyip, toz bademi ilave edin. Son olarak tereyağlı çikolatayı ekleyip, karıştırın. 23 cm uzunluğundaki baton kalıba boşaltın.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından alıp, tel ızgarada soğumaya bırakın. Çikolatalı kremayı hazırlamak için, kremayı tencereye alıp, ısıtın. Ocaktan alarak içine parçalanmış çikolatayı ilave edin ve iyice karıştırın. Soğuyan keki, enine ikiye bölün. Birinci katına, pişirdiğiniz armutları ve çikolatalı kremayı koyun. İkinci katı üzerine kapatın. Üzerine yeniden çikolatalı krema sürüp, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.