Oda sıcaklığında 10 dakika beklettiğiniz tereyağını elinizle ufalayın ve bir kaba alın. Hindistan cevizi, toz şeker, mısır nişastası, un ve kabartma tozunu ekleyin. Bütün malzemeyi yoğurun. En son yumurtayı katın ve yoğurmaya devam edin.
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Her parçayı avucunuzun içinde yuvarlayın ven yağlanmış tepsiye aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin.
Diğer taraftan krem şanti ile soğuk sütü çırpın ve kıvam alması için buzdolabında 1 saat bekletin. Daha sonra soğuyan kurabiyelerden birinin düz yüzeyine krem şanti sürün. Diğer kurabiyeyi üzerine kapatın. Kurabiyeler ve krem şanti bitene kadar işleme devam edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.