Margarin, pudra şekeri, yumurta sarısı, kıyılmış fındık, toz Antep fıstığı, kuru üzüm ve damla çikolatayı derin bir kaba alın. Kabartma tozu, vanilya ve un ilave edip, tüm malzemeyi yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Avucunuzun içinde yuvarlayıp, top şekli verin ve yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Üzerine yumurta sarısı sürün ve file fındık serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.