Toz şeker ve yumurtaları mikserle çırpın. Ardından tereyağı, rendelenmiş limon kabuğu ve sütü ekleyin. Kabartma tozunu ekleyip, unu ilave edin. 18 cm'lik yuvarlak ve yağlanmış kalıba hamuru döküp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Çıkarıp, soğutun. Pastayı enlemesine ikiye kesin. Krema malzemesini birbirine karıştırın ve kısık ateşte pişirin. Hazırladığınız kremayı kekin arasına sürün. Üzerine dilimlenmiş çilek koyup, kekin diğer yarısını kapatın. En üste de pudra şekeri serpin ve çilekle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.