10-15 top vanilyalı dondurma
4 yemek kaşığı toz şeker
125 gram tuzsuz tereyağı
2 adet limonun rendelenmiş kabuğu
2 paket kakao
2 çay bardağı süt
4 paket pötibör bisküvi
2 adet yumurta
ÜZERİ VE KENARLARI İÇİN
Toz Antep fıstığı
Toz şeker ve tereyağını birlikte eritin. Ocaktan alıp limon kabuğu, kakao ve süt ekleyip iyice karıştırın. Ufalanmış bisküvi ilave edip karıştırın.
Yumurtaları katıp karıştırmaya devam edin. Karışımın yarısını yağlı kağıtla kaplanmış küçük boy yuvarlak kek kalıbına yayın. Üzerine dondurma toplarını yerleştirin.
Kalan karışımı dondurmaların üzerine yayın. Derin dondurucuda 1 gece dinlendirin. Ertesi gün derin dondurucudan buzdolabının alt rafına alın ve 3-4 saat daha dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın.