Parmaklarınızı yiyeceğiniz enfes bir salata tarifi!

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    1 adet göbek salata

    1 çay bardağı haşlanmış mısır

    1 çay bardağı haşlanmış Meksika fasulyesi

    3-4 adet kiraz domates

    Sos için:

    50 gram demirhindi

    1 kahve fincanı zeytinyağı

    1 tatlı kaşığı nar ekşisi

    2-3 parça taze zahter

    Tuz

Geniş bir kapta kıyılmış göbek salata, mısır, Meksika fasulyesi ve dilimlenmiş domatesi harmanlayın.

Sos için demirhindiyi ufak parçalara ayırıp, üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynatıp, kaşık yardımıyla ezin ve soğumaya bırakın.

Demirhindi, zeytinyağı, nar ekşisi, zahter ve tuzu iyice çırpın. Sosu salatanın üzerine gezdirip, servis yapın.