Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun ve soğuduktan sonra elma dilimi şeklinde dilimleyin. Doğradığınız havuç ve dilimlediğiniz elmaları üzerine ekleyin. Tuzunu ayarlayıp, harmanlayın.
Körpe ıspanak yapraklarını yıkayıp suyunu iyice süzün. Daha sonra büyük ve yayvan bir tabağın kenarına ıspanak yapraklarını yerleştirin. Ortasına patatesli karışımı koyun. Yapraklarına ayırdığınız dereotunu üzerine serpin.
Sos için hardal ve mayonezi karıştırın. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu ilave edin. İyice çırpıp salatanın üzerine gezdirin ve servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.