Havuçları rendenin kalın tarafıyla rendeleyin. Bir tencereye alın. Üzerine ayçiçek yağı, su ve tuzu ekleyin. Havuçlar yumuşayana kadar karıştırarak kavurun.
Yumuşayan havucu soğuması için bir kenara alın. Diğer tarafta yoğurt ve mayonezi aynı kasede çatalla çırpın. Ezilmiş sarımsağı ekleyip tekrar karıştırın. Bu karışımı havuca ekleyip karıştırın. Servis tabağına alın. Maydanoz ve zeytinle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.