Havuçları rendeleyip, tabağa yerleştirin. Marulları iri parçalar halinde kesin. Havuçların üzerine yerleştirin. Domates ve salatalıkları halka biçiminde doğrayın. Taze soğanları kıyıp, salatanın üzerine serpiştirin.
Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp, tavada 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile soteleyin. Diğer tarafta tuz, karabiber, limon suyu, mayonez ve sirkeyi karıştırın. Kızarmış tavukları da en üste ekleyin. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.