18 dilim somon füme
1 bağ roka
1 bağ su teresi
1 adet kıvırcık marul
1 tutam ıspanak yaprağı
1 adet lollo rosso
1 bağ yeşil soğan
1 baş kırmızı soğan
1 tutam kapari çiçeği
Yarım bağ dereotu
Yarım bağ taze fesleğen
1 küçük kavanoz kuşkonmaz
Tuna sos için:
1 küçük kutu ton balığı
1 kaşık mayonez
Yarım çay bardağı limon sirkesi
Yarım çay bardağı taze krema
1-2 damla acı sos (isteğe göre)
2 diş sarımsak
1 su bardağı su
1/2 bağ ince kıyılmış dereotu
Tuz
Salataiçin tüm yeşillikleri bol suda yıkayın ve süzülmeleri için bir süzgeçte bekletin. ‹ri parçalara ayırarak servis tabağına alın. Kırmızı soğanı halka şeklinde doğrayın. İri parçalar halinde kesilmiş somon füme, kuşkonmaz, halka doğranmış kırmızı soğan ve kapari çiçeğini yeşilliklerin üzerine serpiştirin. Tuna sos için ton balığı, sarımsak, 1 su bardağı suyu cam bir kaba alarak mikserleyin. Ayrı bir kapta mayonezi, çırpma teliyle karıştırın. Mikserlediğiniz karışımı mayoneze yavaş yavaş karıştırarak yedirin. Limon sirkesi, krema ve tuz ekleyin. Kıyılmış dereotu ve isteğe bağlı olarak acı sos ilave ederek tüm malzemeyi karıştırıp salatanın üzerine istediğiniz kadar döküp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.