Tereyağı ve pudra şekerini derin bir kapta iyice yoğurun. İrmik, ceviz, rendelenmiş limon kabuğu, limon suyu ve yumurta ekleyip yoğurmaya devam edin. Un ve kabartma tozu ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp elinizde yuvarlayın. Haşhaşa bulayıp fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kontrol ederek pişirin. Şerbet için limon suyu, su ve toz şekeri kaynatın. Sıcak şerbeti soğuk kurabiyelerin üzerine dökün. 5-10 dakika dinlendirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.