Karamel için toz şeker, su ve limon suyunu tavaya alın. Toz şeker eriyip, kahverengi olana dek karıştırarak pişirin. Ocaktan almaya yakın ceviz ilave edip karıştırın.
Sütlaç için ananas suyu, pirinç ve sütü, pirinç yumuşayıncaya dek pişirin. Toz şeker ilave edip, bir taşım daha kaynatın. Ayrı bir yerde buğday nişastasını yarım çay bardağı su ile açın. Daha sonra kaynamakta olan sütlaca azar azar ilave edip, ocaktan alın.
Kuplara bir miktar sütlaç, ardından küp doğranmış ananas yerleştirin. Yeniden sütlaç koyup, üzerine birer dilimlenmiş ananas yerleştirin. En üste birer tatlı kaşığı sütlaç pay edin. Karamelli cevizle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.