Kabak Çiçeği

Kabak çiçeği, sofralarınıza renk katacak bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabakları soyup dilimledikten sonra, dikine doğrayın. Akşamdan şekerle bir tencereye koyun. Sabah kısık ateşte yumuşayana dek pişirin. Soğumaya bırakın.
  • 2
    Ayrı bir yerde kaymak hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirin. Bıçağın ucuyla gıda boyası ekleyin. Soğuyunca kaymağı ilave edip, koyulaştırın.
  • 3
    Servis tabağına kaymaklı tabanı dökün. Üzerine kabakları çiçek gibi dizin. Üzerini kavrulmuş badem ile süsleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.