Haşlanmış kalın bulguru derin bir kaseye alın. 2 yemek kaşığı tereyağını bir tavaya koyup, ince kıyılmış soğanı kavurun. Ayrı bir kapta yumurta ve zeytinyağını çırpın. Bulgurun içine sırasıyla; kavrulmuş soğan, zeytinyağlı yumurta, rendelenmiş patates, galeta unu, un, rendelenmiş kaşar peyniri, ince dövülmüş ceviz, kabartma tozu, tuz, karabiber, kimyon ve kekik ilave edin.
Bütün malzemeyi iyice karıştırın. Yağlanmış ve unlanmış kelepçeli kalıba boşaltın. Bir spatula ile üzerini düzelttikten sonra, önceden ısıtılmış 175 derece fırında 45 dakika pişirin. Ilındıktan sonra kalıptan çıkarın. Dilimleyip, ılık veya soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.