Bir tencereye bol su ve karbonat koyarak kaynamaya bırakın. Deniz börülcelerini temizleyip yıkadıktan sonra kaynayan suya atın. 8-10 dakika haşladıktan sonra süzüp soğuk suya atın. 2-3 dakika sonra soğuk sudan alın ve sap kısımlarından tutarak yeşil etli kısımlarını aşağı doğru çekip kılçıklarını ayırın. Üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve yarım limonun suyunu gezdirin. Yoğurt, mayonez ve sarımsağı çukur bir kapta karıştırıp deniz börülcesi eşliğinde servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.