2 su bardağı suyu bir tencereye koyup kaynatın ve limon suyunu suya ekleyin. Kerevizlerin kabuklarını kalınca soyup bu suda 10 dakika haşlayın. Sudan çıkartıp ikiye bölün ve ortalarını oyun. Buradan çıkan kısımları küp doğrayıp kenara alın. Zeytinyağını tavaya koyup piyazlık doğradığınız soğanı ve küp doğradığınız havuçları 5 dakika kavurun.
Kenardaki kerevizleri de ekleyip 5 dakika daha kavurun. Pirinci 10 dakika haşlayıp kavurduğunuz sebzelere ekleyin. Bezelyeyi ve tuzu da ilave edin. Kerevizleri bir tencereye yerleştirip, hazırladığınız içi ortalarına doldurun. Üzerlerine su ekleyip pişirin. Ilındıktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.