MALZEMELER
25 gram oda ısısında tereyağı
160 gram pudra şekeri
2 adet yumurta
1 adet yumurtanın sarısı
1 çay kaşığı toz tarçın
250 gram un
100 gram ince çekilmiş fındık
Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
Bir tutam tuz
ARASI İÇİN
1 su bardağı eritilmiş bitter veya sütlü çikolata
İki adet fırın tepsisini tereyağı ile yağlayıp pişirme kağıdı yerleştirin. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağını toz şekerle birlikte çırpın. 10 dakika çırpmanız yeterli olacaktır. Yumurtaları 2 dakika arayla ekleyerek çırpmaya devam edin. Tarçını ilave edin. Başka bir kasenin içinde elenmiş un, çekilmiş fındık, kabartma tozu ve tuzu harmanlayıp yumurtalı karışıma azar azar eklerken bir taraftan da spatula ile karıştırın. Hamuru düz ve kalın uçlu duy takılmış hamur sıkma torbasına doldurun. Pişirme kağıtlarının üzerine yuvarlak olacak şekilde sıkın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Soğuduktan sonra iki kurabiye arasına çikolata sürüp birbirine yapıştırın. Servis yapın.