2 su bardağı un
2 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 çay bardağı eritilmiş tereyağı
1 su bardağı esmer şeker
1 tatlı kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı limon suyu
2 adet yumurta
1 adet yumurta sarısı
100 gram kıyılmış çikolata
1 su bardağı kırılmış ceviz içi
ÜZERİ İÇİN
Ceviz içi
Çikolata parçaları
Un, mısır nişastası, eritilmiş tereyağı, esmer şeker, karbonat, limon suyu, 2 adet yumurta, yumurta sarısı, kıyılmış çikolata ve ceviz içini iyice karıştırın.
İçi yağlanmış kalp şekilli bir kalıbın veya 20-23 cm çapında kelepçeli bir kalıbın içine hamuru elinizle hafifçe bastırarak yayın. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında 25 dakika pişirin. Ilık olarak servis yapın.