Baharatlı Halkalar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle un, nişasta, maya ve tuzu geniş bir kaba alın. Azar azar su ilave ederek boza kıvamında bir hamur hazırlayın. Üzerini kapatarak oda sıcaklığında 1 saat mayalanmaya bırakın. Bu arada sosu hazırlamak için suyu bir kaba alın. Baharatları, sarımsak ve tuzu ilave edin. 5 dakika kaynatıp soğutun. Hamur mayalandıktan sonra, bir sıkma torbasına aktarın. Daha sonra kızgın yağa sıkın ve kızartın. Hamurları, kaynattığınız ve soğuttuğunuz sosa batırıp çıkarın, servis tabağına aktarın. Arzunuza göre sade, peynir ya da salata eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.