Renkli Börek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Havuçları rendeleyip yağda soteleyin. Bir başka tavada, küçük doğranmış soğan ve kıymayı kavurun. Ispanağı yapraklarını ayırıp tuzla ovalayın ve suyunu sıkın. Bir yufkayı düz bir zemine serip, havucu üzerine yayın. İkinci yufkayı üzerine serin. Kıymayı serpiştirin. Onun da üzerine üçüncü yufkayı serip, ıspanak yapraklarını yayın. Yufkaları rulo biçiminde sarıp, ortadan ikiye kesin (tepsiye sığması için). Kenar kısımlarını kesip, dilimleyin. Yoğurt ve yumurtaları çırpıp, üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.