Soğanları temizleyip, halka doğrayın. Bir tencereye alın ve tuz eklediğiniz bol suda haşlayın. Süzüp kenara alın. 2 çorba kaşığı tereyağını geniş bir tavaya alıp 1 tatlı kaşığı anason ekleyin ve 15- 20 saniye sonra soğanı katın. Ara sıra karıştırarak 20 dakika pişirin. Üzerine tuz, karabiber ve tarçın ekleyin. Soğanın üzerine önce sirke ekleyin. Daha sonra 2 adet çırpılmış yumurtayı katıp karıştırın. Bir-iki dakika sonra ocaktan alın. Kalan 3 çorba kaşığı tereyağını eritin. İki adet yumurta ve sütü birlikte çırpın. Bir fırın tepsisini yağlayıp, bir adet yufkayı büzerek tepsiye yerleştirin. Üzerine önce tereyağı sonra sütlü karışımdan sürün. İkinci yufkayı tepsiye yerleştirip aynı şekilde tereyağı ve süt sürün. Soğanlı harcı ikinci yufkanın üzerine yayın. Kalan iki yufkayı harcın üzerine ilk iki yufka gibi yerleştirin. En üstüne tereyağı ve sütlü harçtan sürüp, anason serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.