Öncelikle pazıları ayıklayıp iyice yıkayın. İki avucunuzda pazı yapraklarını iyice sıkarak suyunu süzdürün. Ardından tel süzgece koyup fazla suyunu süzdürün. Yarım kahve fincanı sıvı yağda önce pazıların saplı kısımlarını ve doğranmış soğanı 3-4 dakika kavurun. Ardından pazıların yapraklı kısımlarını ilave edip kavurun. Ateşten almadan 1 dakika önce tuzunu ayarlayın ve soğumaya bırakın. Yufkayı serin; üzerine sıvı yağ sürün. Yufkayı köşeli küçük bir tepsiye alın. Yufkanın karşılıklı kenarlarını, kat yerlerine de sıvı yağ sürerek, bohça gibi kapatın. İkinci yufkayı da aynı şekilde yağlayarak aynı tepsiye alın. Bohça şeklinde katlanmış ve üst üste serdiğimiz 2 yufkayı, 230 derece fırında, yufkaların altı üstü kızarana dek pişirin. Fırından alır almaz soğuk sütü yufkaların üzerine gezdirin. Söndürülmüş ama sıcaklığını henüz kaybetmemiş fırında 5 dakika kadar bekletip, yufkaların sütü emmesini sağlayın. Fırından çıkarıp, yumuşamış yufkaların bir kenarına pazılı içi yayın ve rulo yaparak sarın. Dilimleyerek servis yapın.