Tavuklu Börek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavukları, iyice pişene kadar bir tencerede haşlayın. Tencereyi almaya yakın, içine biraz tuz ekleyin. Pırasaları incecik kıyın ve genişçe bir tavada sıvı yağla iyice kavurun. Haşlanmış tavukları üzerine ekleyerek harmanlayın. 2-3 çorba kaşığı köri ilave ederek biraz daha çevirin. Yufkanın üzerine sürmek için, malzemeleri iyice çırpın. Bir yufkayı tepsiye serin ve üzerini sütlü karışımla ıslatın. 2. ve 3. yufkaları da aynı şekilde tepsiye koyup ıslatın. 3. yufkanın üzerine tavuklu pırasalı harcı ekleyip, 4. yufkayı serin. En üste de sütlü malzemeyi yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin. Ilınınca, dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.