Elmalı Tatlı Tarifi

Elmalı tatlı size hafifi bir tadı olan kekler elde ettirecektir. Elmalı tatlı nasıl yapılır öğrenip çayınızın yanında size eşlik edecek tatlar yapabilirsiniz.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Elmaların kabuklarını soyduktan sonra rendeleyin. Tencereye alıp ceviz ve esmer şeker ekleyin. Kısık ateşte arada bir karıştırarak suyunu çekene kadar pişirin. Islanmış orta büyüklükteki bir cam tepsiye yayın. Üzerine dilimlenmiş muzu dizin. Muhallebi için süt, un, esmer şeker ve vanilyayı bir tencereye alıp, kısık ateşte sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Tencereyi ocaktan indirmeye yakın margarini ekleyin. Elmalı karışımın üzerine dökün. 1 gece buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.