İncirleri akşamdan ıslatıp ertesi sabah süzün. Tavaya aldığınız sıvı yağı kızdırın. İncirleri tavaya alarak
1 dakika soteleyin. Tavadan alarak soğuk suyun içine atın. Daha sonra incirlerin ortasını açarak kaymak ve ceviz içi doldurun. Sosu hazırlamak için, kivi, pudra şekeri ve likörü blenderde karıştırın. İncirleri servis tabağına yerleştirin. Yanına sosunu dökerek nane yaprağı ile servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.