Rokoko

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kap içinde soğuk süt ile krem şantiyi mikserle çırpın. Toz şekeri ilave edip çırpmaya devam edin. Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayrı kaplarda mikserleyin. Önce yumurta sarılarını krem şantili karışıma ilave edip karıştırın. Daha sonra yumurtaların aklarını ilave edip, mikserlemeye devam edin. Bu karışımı ikiye ayırın. Yarısına bir paket kakaoyu katın ve karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serdiğiniz kek kalıbına dökün. Diğer tarafta beze ve krokanları buzdolabı poşetlerine koyup ufalayın. Ufalanmış beze ve krokanları kek kalıbındaki kakaolu karışımın üzerine yayın. Kalan karışımı krokanların üzerine dökerek buzlukta 1 gece boyunca bekletin. Kalıbı buzluktan alıp büyük bir servis tabağına ters çevirin. Rokokonun üzerini çikolata sosu ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.