Üzümlü Jöle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ŞEKER ve suyu bir tencereye alıp kaynatın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Yaprak jelatinleri soğuk suda bekletip yumuşatın. Jelatinleri kaynamış şekerli suya gıda boyasıyla birlikte ekleyip karıştırın. Karışım soğuduktan sonra 4 adet kupun 1/4'ünü doldurun. Buzlukta dondurduktan sonra bir sıra yeşil üzüm dizin. Üzümlerin üzerini geçecek kadar jelatinli karışımdan ekleyip tekrar dondurun. Aynı işlemi kuplar dolana kadar tekrar edin. Kupları buzdolabında 12 saat bekletip ters çevirerek, soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.