Yufkada Elma Tatlısı Tarifi

Yufka ile elmayı buluşturan yufkada elma tatlısı nasıl yapılır? Akşam yemeğinden sonra muhabbet ederken yiyeceğiniz yufkada elma tatlısı tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yarım çay bardağı pudra şekeri, toz badem ve yumurta aklarını karıştırın. Elmaların içlerini oyup, hazırladığınız karışımı içlerine doldurun. 1 adet yufkayı düz bir zemine yayıp, ortasına 1 adet elma yerleştirin. Yufkayı elmanın üzerine sarıp, kalan yufka ve elmaya da aynı işlemi uygulayın. Kalan yarım çay bardağı pudra şekerini üzerlerine serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.