Buğday ve nohutu bir gece önceden ayrı ayrı ıslatın. Sabah sularını süzdükten sonra ikisini ayrı ayrı yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra sularını süzüp, soğumaya bırakın. Nohutun kabuklarını ayırın. Yoğurdu derin bir kasede çırpma teli ile çırpın. Nohut, buğday, su, tuz ve naneyi yoğurda ekleyip karıştırın. Üzerini nane ve pul biberle süsleyerek soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.