Mercimeği yıkayın, patatesleri de soyup kuşbaşı doğrayın. Et ya da sebze suyu ve biberiyeyle birlikte hepsini bir tencereye koyup kaynatın. Üstünde köpük birikmeye başlayınca köpüğü alın ve altını kısıp ağzı kapalı olarak yarım saat pişirin. İlk 20 dakikadan sonra limon rendesini, tuzu ve biberini de ekleyin. Oldukça koyu bir kıvamda olacak bu çorba, istenirse bir bardak daha sebze veya et suyu eklenerek inceltilebilir.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.