Çin Çorbası Tarifi

Çin mutfağından hem vitamin deposu hem de çok lezzetli bir çorba tarifi. Çin çorbası nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TavuklarIı haşlayıp, küp küp doğrayın. Başka bir tencereye su, nişasta, mısır, tavuk eti, soğanların beyaz kısımları ve toz bulyonu koyun. Orta ısıda kaynayana kadar pişirin. Kaynayınca altını kısın. Soya sosunu ekleyin. Yumurta aklarını biraz çırpıp karıştırarak, kaynamakta olan çorbaya ekleyin (yumurtaların çorbayı kesmemesine dikkat edin). Taze soğanların yeşil kısımlarını da ekleyin. Ocağın altını kapatın. Üzerine biraz karabiber ekleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.