Çin mutfağından hem vitamin deposu hem de çok lezzetli bir çorba tarifi. Çin çorbası nasıl yapılır?
Malzemeler
3 adet fileto tavuk budu
6 su bardağı su
1 kutu konserve mısır
5 dal taze soğan (yeşil ve beyaz kısımlarını ayrı ayrı doğrayın)
Yarım kahve fincanı mısır nişastası (Soğuk su ile karıştırılarak eritilecek)
3 çorba kaşığı soya sosu
1.5 paket toz tavuk bulyon
2 adet yumurtanın akı
TavuklarIı haşlayıp, küp küp doğrayın. Başka bir tencereye su, nişasta, mısır, tavuk eti, soğanların beyaz kısımları ve toz bulyonu koyun. Orta ısıda kaynayana kadar pişirin. Kaynayınca altını kısın. Soya sosunu ekleyin. Yumurta aklarını biraz çırpıp karıştırarak, kaynamakta olan çorbaya ekleyin (yumurtaların çorbayı kesmemesine dikkat edin). Taze soğanların yeşil kısımlarını da ekleyin. Ocağın altını kapatın. Üzerine biraz karabiber ekleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.