Erişteleri tuz eklenmiş bol suda haşlayıp süzün. Diğer taraftan mantarları doğrayıp 4 su bardağı suda haşlayın. Üzerine bezelyeleri, ince kıyılmış taze soğanı ve jülyen doğranmış kırmızı biberleri ilave edin. Sebzeler yumuşadığı zaman, haşladığınız erişteleri, 1 çorba kaşığı tahin, karabiber, tuz ve 2 çorba kaşığı soya sosunu ekleyin. 2-3 dakika pişirip ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.