Eti 2 su bardağı kaynar suda iyice haşlayın. Zeytinyağını ayrı bir tencereye alın. Kıyılmış soğan ve kereviz ilave edip kavurun. Eti sudan alıp, elinizde didikleyin. Tencereye ekleyip, 10 dakika soteleyin. Şarabı ilave edip, pişmeye bırakın. Ayrı bir yerde toz demiglace'yi haşlanan etin suyu ile açıp, çorbaya ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp, kaynamaya bırakın. Kasede ya da ekmek içinde servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.