Zeytinyağını bir tavaya alıp, piyazlık doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar soteleyin. Et suyunu bir tencereye alıp kaynatın. Üzerine soğanı ilave edin. Şarap ve baharatları ekleyip 10 -15 dakika kaynatın. Bu arada büyük bir tencerede tereyağını eritip, unu birkaç dakika kavurun. Üzerine demiglace sos ve kaynamakta olan soğanlı et suyunu yavaş yavaş pıhtılaştırmadan karıştırın. Soğanlı ve sarımsaklı çeşni, et suyu tableti, soya sosu ve defne yaprağını ekleyin. 5-10 dakika birlikte kaynatın. Ekmek dilimlerini bir fırın tepsisine dizin. Üzerlerine rendelenmiş Abaza peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5 dakika pişirin ve çorba ile birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.