Ispanakları bol suda yıkayıp kaynar suda haşlayın ve sudan çıkartın. Haşlama suyunu daha sonra kullanmak için kenara alın. Ispanakları blendırdan geçirip püre haline getirin. Tencereye yağı alın. Unu ekleyip pembeleşene kadar karıştırarak kavurun. Üzerine 1 su bardağı su ve süt gezdirip karıştırın. Püre halindeki ıspanak ve ıspanağın haşlama suyundan ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Orta hararetli ateşte kaynatın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.