Tarhanayı derin bir kabın içinde 1 su bardağı su ile karıştırarak ıslatın. Tarhananın erimesi için yarım saat bekletin. Pırasayı ayıklayıp, ince ince kıyın. Yağı bir tencereye alıp pırasaları ekleyin. Pırasalar yumuşayana kadar karıştırarak kavurun. Kavrulmuş pırasaların üzerine tarhanayı, biber salçasını, fındık ununu ve tuzu ekleyin. Üzerine 5 su bardağı su ekleyip karıştırarak kaynatın. Kaynayınca kısık ateşe alın. Kıvam alıncaya kadar kısık ateşte pişirmeye devam edin. Çorbayı servis tabağına alıp üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.