Portakal Çorbası Tarifi

C vitamini deposu olan bu lezzetli çorba akşam yemeklerinizi renklendirecek. Peki portakal çorbası nasıl hazırlanır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle portakallardan ikisini soyup küp küp doğrayın. Daha sonra doğranmış portakalların içine kalan diğer 4 adet portakalın kabuklarını rendeleyip zeytinyağı ile soteleyin. İçine rendelenmiş havucu da ekleyip sotelemeye devam edin. Bu arada ayrı bir tencerede tavuk göğsünü haşlayıp, incecik parçalara ayırın. Göğüs etini de diğer tencereye ilave edip tuz, karabiber ve kekiği ekleyerek pişirin. Kabukları rendelenmiş portakalların suyunu ve tavuk suyunu soteye ekleyin. Yoğun bir kıvam alıncaya kadar kaynatın. Kremayı ekleyip karıştırın ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.