Tavuk suyu ve 1 su bardağı suyu bir tencereye alın. İnce doğranmış taze soğanları ve 1 çay kaşığı zencefili ekleyip kısık ateşte kaynatın. Mısırların yarısını mikserle püre haline getirip çorbaya ilave edin ve karıştırın. Mantarları dilimleyip, soteleyin. Yengeç etini iri parçalar halinde doğrayıp mantarlar ve kalan mısırlarla birlikte çorbaya ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Karıştırarak 4-5 dakika daha pişirin. Kırmızı biber dilimleri ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.