Öncelikle dere otlu sosu hazırlayın. Bunun için kıyılmış dereotu, kıyılmış soğan, balık bulyon, krema ve defne yaprağını tavaya alın. Orta harlı ateşte, sürekli karıştırarak, krema koyulaşana dek pişirin. Ayrı bir yerde soğanı ince halkalar şekilde kıyın. Soğan ve toz şekeri yapışmaz yüzeyli tavada karamelize olana dek sürekli karıştırarak pişirin. Daha sonra kenara alın. Somonu ızgarada önlü arkalı pişirip, servis tabağına alın. Yanına karamelize soğan ve haşlanmış mevsim sebzeleri yerleştirin. Dere otlu sos gezdirin. Safranlı bademli çilav veya tercih ettiğiniz bir pilav çeşidi ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.