DİL balığı filetosunu bir parmak kalınlığında uzun şeritler halinde doğrayın. Una buladıktan sonra kızgın sıvı yağda kızartın ve servis tabağına alın. Yarım çay bardağı zeytinyağını bir tavaya alın ve kıyılmış sarımsak ile iri doğranmış sivri biberi ekleyip soteleyin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates,maydanoz, kekik, tuz, karabiber ve pul biber katın. 1-2 dakika daha soteledikten sonra kızarmış balığın üzerine gezdirip, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.