Balığın içini ve dışını tuzlayın. Soğanları piyazlık, havuçları ince halkalar şeklinde doğrayın. Taze soğanı ince kıyın. Sebzeleri geniş bir kaba alın. Tuz ekleyip, harmanlayın. Bir fırın torbasına un koyup, her tarafına yayılmasını sağlayın. Torbayı fırın tepsisine yerleştirip, içine sebzeleri düz bir şekilde yayın. Üzerine balığı koyun. Dörde bölünmüş limon ve defne yapraklarını da içine koyun. Torbanın ağzını yanında verilen klipsle sıkıca kapatın. Üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yarım saat pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.