Balığı ayıklayıp, filetosunu çıkarın ve haşlayın. Filetoyu derin bir kaba alıp ezin. İçine toz antepfıstığı ve dövülmüş ceviz katın. Un, tuz, karabiber ve kimyon ekledikten sonra tüm malzemeyi yoğurun. Hazırladığınız karışımdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayarak köfteler hazırlayın. Köfteleri önce una sonra galeta ununa daha sonra da çırpılmış yumurtaya batırın. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Sos için ceviz, yoğurt ve ekmek içini bir kapta karıştırın. Köfteyle servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.