Sardalyaları temizleyip, kılçıklarından ayırın ve bir kaba aktarın. Üzerine ince kıyılmış soğan, mantar, dövülmüş sarımsak, maydanoz, karabiber, 1 çay kaşığı kekik ve tuzu ekleyip iyice harmanlayın. Malzemeyi 40x40 alüminyum folyoya yerleştirirken, 1 çorba kaşığı tereyağını ve limon dilimlerini ilave edin. Folyonun kenarlarını sımsıkı olacak şekilde kapatın. Izgaraya koyun (folyo şişene kadar ellenmemelidir). Piştikten sonra folyoyu orta kısmından açarak, sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.