Kırlangıç Çorbası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığın filetosunu çıkarın. Kılçığını suyla birlikte 20 dakika kaynamaya bırakın. Diğer taraftan bir tencerede ince kıyılmış soğanı tereyağında kavurun. İçine küp doğranmış havuç, patates, kereviz, mantar, sarımsak ekleyip kavurmaya devam edin. Unu ilave ettikten sonra 2 dakika daha kavurun. Kaynayan suyun içinden, kılçığı çıkarıp suyu sebzelerin üzerine dökün ve kremayı ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edip karıştırın. Kaynamaya başladıktan sonra ocağın altını kapatın. Üzerine pul biber ve ince kıyılmış maydanoz serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.