Krepte Çingene Palamudu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları ayıklayıp yıkayın. Süzüldükten sonra filetolarına ayırın ve 10 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra bir kenara alın. Krep için bir kasede yumurta ve unu topak kalmayacak şekilde iyice çırpın. Süt ve sıvı yağı ilave edip çırpmaya devam edin. Hazırladığınız karışımdan yapışmaz yüzeyli bir tavaya bir kepçe koyun. Tavayı hafifçe sallayarak her tarafa dağılmasını sağlayın. Arkalı önlü pişirin. Karışım bitene kadar işleme devam edin. Servis tabağının içine aldığınız krebin ortasına haşlanmış balıktan koyup kenarları üst üste gelecek biçimde bohça şeklinde kapatın. Krep ve balık bitene kadar işleme devam edin. Hazırladığınız balıklı krepleri fırın tepsisine dizin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.