Levrek Lacivert

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcanı ince doğrayıp zeytinyağına yatırın. Üzerine ince kıyılmış dereotu, maydanoz ve fesleğen ekleyip birkaç saat marine edin. Patlıcanları ızgarada kızartın. Levreği ikiye bölüp et tokmağı ile inceltin. Üzerine patlıcanların yarısını dizin. İkinci kat levreği yerleştirip kalan patlıcanları dizin. Rulo yapıp asma yapraklarına dolma şeklinde sarın ve ızgarada pişirin. Diğer tarafta sos için bir tavada 2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı ile sarımsağı soteleyin. Kabuğu soyulup küp doğranmış domates, kapari, siyah ve yeşil zeytinleri ilave edip 5 dakika pişirin. Levreği servis tabağına alın. Sosu üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.